Een toegangssessie in de iOS toegangsconsole sluiten

 

Optie einde sessie voor iPhone

 

Om op een iPhone een sessie af te sluiten, moet u op het driehoekige symbool linksboven in het scherm tikken.

 

 

 

Optie einde sessie voor iPad

Om op een iPad een sessie af te sluiten, moet u op de X rechtsboven in het scherm tikken.

Opmerking: Er is ook een optie Sluit sessie beschikbaar door op het sybool Acties onderaan het scherm te tikken.

Als u de eigenaar bent en op Sluit sessie tikt, dan wordt de sessiepagina in uw toegangsconsole gesloten en worden eventuele extra gebruikers die de sessie delen verwijderd. Maar een geïnstalleerde jumpsnelkoppeling wordt niet verwijderd.

 

Optie sessie verlaten op iPad

Als u niet de eigenaar van de sessie bent en u op het symbool X tikt en Verlaat sessie tikt, dan wordt u alleen van de sessie verwijderd. Maar de eigenaar van de sessie heeft nog steeds toegang tot de sessie evenals andere gebruikers die de sessie delen.