De Privileged Web-toegangsconsolesessie afsluiten

Pictogram sessie beëindigen voor Bomgar Privileged Web Prompt om sessie te beëindigen

 

  1. Klik op het pictogram X rechtsboven in het scherm om een toegangssessie te verlaten. Denk eraan als u de eigenaar van de sessie bent, dat door de actie Sessie beëindigen de sessiepagina in uw toegangsconsole wordt afgesloten en eventuele extra leden die de sessie delen, worden verwijderd.
  2. Vervolgens wordt u gevraagd of u de sessie wilt beëindigen.
  3. Als u op OK klikt, dan wordt de sessie beëindigd en gaat u terug naar de lijst Alle jumpsnelkoppelingen.