In de Android toegangsconsole de sessie sluiten

 Sessie sluiten 

Om een sessie te verlaten, tikt u op Sessie sluiten vanaf het menu.

 

Prompt om sessie te sluiten

Als u de eigenaar van de sessie bent, dan wordt door de actie Sessie beëindigen de sessiepagina in uw toegangsconsole afgesloten en worden eventuele extra leden die de sessie delen, verwijderd.

  

Als u niet de eigenaar van de sessie bent, wordt u wanneer u op Sessie verlaten tikt van de sessie verwijderd. De sessie wordt verder door de eigenaar van de sessie ondersteund. Eventuele extra leden die de sessie deelden, blijven in de sessie.